Dark Trace – skab “Visibilitet” og beskyttelse imellem de 2 “verdener” Én platform til både IT og OT.

Darktrace har igennem flere år udviklet teknologier og services, der kan hjælpe din virksomhed med at skabe den ”visibilitet” og beskytte kritiske infrastruktur.  Darktrace tilbyder hurtig respons, som er nødvendig, når en hændelse opstår i din virksomhed.

Darktrace blev etableret i 2013 og i dag ca. 1000 ansatte.

Omkring 3000 kunder på verdensplan har valgt en Darktrace løsning.

Broen imellem IT og OT – de cyber kriminelle bruger den.

Ved de seneste succesfulde eksempler på cyber angreb imod produktions- og forsyningsvirksomheder, så har koblingen imellem IT og OT været årsagerne til at produktionen eller forsyningen har stået stille med store konsekvenser for virksomhederne. Derfor er det SecuriOT anbefaling, at man øger bevågenheden på denne ”bro”. Darktrace har teknologien og løsningerne til begge områder.

Darktrace har taget deres produkt et skidt videre med anvendelse af ”AI” eller kunstig intelligens i bekæmpelsen af cyber angreb. Mens signaturbaserede løsninger tilbyder et vist niveau af beskyttelse mod basale trusler, så er kræver ”nutidens” angreb andre teknologier for hjælpe med at beskytte din virksomheden.

Darktrace’s ”Cyber ​​AI” er en grundpille i de forskellige produkter og services, som beskytter imod cyber-trusler, før de får store konsekvenser for virksomheds evne til at producere varer eller holde forsyningssikkerheden højt.

Darktrace leverer sikkerhedsløsninger, som er specialiseret ift. ”opdagelse” af og ”beskyttelse” mod trusler imod IT-infrastrukturen og imod OT-infrastrukturen. Således vil din virksomhed kunne anvende samme sikkerhedsleverandør til begge ”verdener” med samme metoder og tilgang fra Darktrace.

Udfyld nedenstående formular for at få adgang til en masse spændende materiale fra Darktrace


  JaNej

  Darktrace løsningen

  • Enterprise Immune System:  Fokus på trusler imod IT-infrastruktur, herunder E-mail, ”Cloud-services” and netværk analyse.
  • Industrial Immune System. Fokus på OT-infrastruktur og de specielle komponenter, som indgår i produktions- og forsyningsnetværk med en dyb forståelse for OT-/ICS- protokoller og anvendelse af PLC, HMI, SCADA-komponenter. Overvågning af infrastruktur foregår med ”prober”, som sidder passivt på strategisk rigtige steder for OT-infrastrukturen.
  • Cyber AI Analyst – et avancerede fælles interface for både Enterprise og Industrial Immune System, som præsenterer oplysninger om hændelser på en intuitiv måde, som hjælpe din sikkerhedsansvarlig med at forstå hændelsen karakter og omfang.
  • Darktrace Antigena er en avanceret responsløsning, der reagerer på cyberangreb hurtigt og effektiv og med mulighed for personlig assistance i tilfælde af en hændelse.

  Darktrace Industrial Immune System

  Hvorfor Darktrace?

  • Avanceret og effektiv beskyttelse imod IT-trusler – herunder e-mail.
  • Monitering og beskyttelse af OT-infrastruktur med mulighed for at blokere unormal trafik.
  • Banebrydende sikkerhedsteknologi med ”Machine Learning” som sikre en effektiv og hurtig respons
  • Specialiserede teknologier til beskyttelse af IT og OT-infrastruktur.
  • Ét interface – Cyber AI Analyst- som dig giver et samlet overblik
  • Darktrace har leveret løsninger til flere forsyninger og produktionsvirksomheder i Danmark – til både beskyttelse af OT og IT.

  “Industrial immune System” er en Cyber ​​AI-platform til OT-miljøer, der registrerer og reagerer på trusler i OT-infrastrukturen. Teknologien giver fuld synlighed på tværs af OT, IT og industriel IoT i ét fælles interface.

  “Industrial Immune System” fungerer ved implementering af ”data-prober”, som passivt opsamler data om OT-infrastrukturens ”adfærd” i forhold til brugere, enheder og controller. Teknologien kan genkende afvigelser fra det ”normale” trafikmønster og unormal ”adfærd”, der kan stamme fra malware eller anden risiko-baseret aktivitet.

  Darktrace Cyber ​​Intelligence Platform (DCIP) er den eller de ”prober”, som skal installeres i netværket. De opsamler data fra netværket og sender det til analyse på ”Cyber AI analyst” platformen. Der er flere typer af DCIP med forskellige ”throughput”, antal porte og kapaciteter ift. muligheder for data opsamling.

  Udfyld formularen øverst på denne side for at få adgang til alle produktbladene, whitepapers og case study fra Darktrace.