Effektiv server beskyttelse og ”intelligence” fra FireEye og SecuriOT

For at kunne forstå truslen imod dine produktionssystemer skal avancerede teknologi og dyb ”intelligence” kombineres og det er netop FireEye’s dna.

1 million timer – det er det antal timer, som FireEye hjalp kunder med ”Incident Response” opgaver i 2017.  Det giver indsigt.

Samtidig holder Fireeye løbende øje med ”threat actors” og hacker grupper. Den information korreleres og rapporteres til det samlede trusselsbillede, som FireEye har indsigt i og bliver en aktiv del af FireEye’s teknologier.

Den viden og feedback giver dig svar på de trusler, som du skal foreholde dig.

Denne ”intelligence” bruges også i teknologien til at opdage malware og beskytte dine kritiske servere i produktionsmiljøet og andre kritiske komponenter. Det giver muligheden for at besvare spørgsmålene, om hvordan er det sket og hvorfor skete dette?

Udfyld nedenstående formular for at få adgang til FireEye Whitepapers


  JaNej

  SecuriOT arbejder med FireEye indefor 3 områder:

  Den samlede platform fra FireEye: HELIX

  Helix er en integrerede platform til at opdage og håndtere hændelser fra både FireEye teknologier og 3.parts løsninger. Helix kan automatisere håndtere af dine sikkerhedshændelser og korrelere det med den ”threat intelligence”, som FireEye besidder og endelig har features til at opbygge et ”workflow” i organisation, så Time to Respond” tiden bliver så kort som muligt.

  Hvorfor Helix?

  • Høj visilbilitet med samling af IoC’s fra en række teknologier
  • Overbygning på en SIEM- løsning, da alarmer korreleres med ”context” information
  • Understøttelse af processer via FireEyes ”workflows” og ”playbooks” om håndtering af hændelser
  • En platform til management af FireEye produkter.

  Yderligere information: https://www.fireeye.com/solutions/helix.html

  FireEye TAP – Threat Intelligence Portal – Din indsigt i sikkerhedshændelser

  FireEye Threat Analytics Portal (TAP) er en applikation som kan adderes på toppen af FireEye Helix-platformen, der giver avancerede vejledning til sikkerhedsholdsundersøgelser og rapporteringsfunktioner. FireEye Helix arbejder med advarsler, mens FireEye TAP fokuserer på hændelses- og logdata.

  Med dets avancerede ”Incident” analyseværktøjer skal FireEye Threat Analytics ses som en næste generations sikkerhedsinformation og Event Management (SIEM) løsning.

  TAP integrerer alarmer fra f.eks. Nozomi Network og Fireeye ”Endpoint Security”, og giver en ”contextuelle” information om disse hændelser. En række andre logs og alarmer kan integreres fra. F.eks. Firewall, DNS-sikkerhed, Active directory og naturligvis andre Fireeye Produkter.

  https://www.fireeye.com/solutions/threat-analytics-platform.html

  Beskyttelse af dine servere i produktionssystemer med FireEye Endpoint Security

  Beskyttelse af produktionsservere stiller i nogle tilfælde andre krav end beskyttelse af IT-servere. FireEye Endpoint Security gør det anderledes, når servere skal beskyttes. Mange løsninger blokerer filer og applikationer på serverne udfra såkaldte ”signature” så kendt malware eller virus ikke har held med at inficere server og netværk, men det forudsætter at Malware allerede er kendt og opdaget.

  FireEye Endpoint Security starter med anvende ”Endpoint detection and response” (EDR) kapaciteter, som giver muligheder for at analysere på de processer, som kører på enhederne. En real-time analyse udfra IoC’er (indication of compromise) betyder at ukendte angreb og trusler kan opdages. Derefter kan processer, filer og applikation blokeres af samme applikation.

  Management af FireEye Endpoint Security håndteres igennem FireEye Helix.

  Mere information og produktblad: https://www.fireeye.com/content/dam/fireeye-www/products/pdfs/pf/ep/ds-endpoint-security.pdf

  Vil du prøve FireEye i din infrastruktur?

  SecuriOT tilbyder et “Proof of Concept” (PoC) forløb, hvor vi etablerer løsningen i op til 3 uger i en begrænset del af din infrastruktur. Efter endt PoC præsenteres resultater inklusiv konkrete anbefalinger.

  Kontakt os for at høre nærmere på kontakt@securiot.dk