“SecuriOT er specialister i cybersikkerhed for kritiske systemer og kritisk infrastruktur”

KUNDEN I FOKUS

SecuriOT hjælper vores kunder med arbejdet og processerne omkring OT Sikkerhed. Sikkerheden i automatiseringssystemer er ofte sat til side med forældede systemer, fejlagtigt forbundne netværk, usikre adgange, ingen eksisterende OT-politikker og -procedurer mv. Vi har viden på alle disse områder og vil være den naturlige partner i OT-sikkerhed.

STANDARDER, COMPLIANCEKRAV OG ANBEFALINGER

Vi arbejder ud fra OT-sikkerhedsanbefalinger fra NIST, ICS-CERT, DHS og standarder som ISA-62443 og ISO27001. Hver kunde er forskellig og kræver særlige dialoger og tilpasninger. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra Asset Inventory, Risk Assessment, Control Recommendations, Teknologi-valg, Implementation, etc.

SecuriOT er et særskilt selskab i NOVOTEK-koncernen, som giver os en unik mulighed for at rådgive jer om sammenhængende løsninger i produktion- og automationssystemer med fokus på koblingen imellem OT og sikkerhed.

SecuriOT er leverandør under SKI og kan levere konsulentydelser, løsninger og services på flere af SKI’s aftaler.

Som godkendt leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Kunder med adgang til SKI kan handle med SecuriOT under SKI 02.06 og 02.07.

Management Team

Jørgen E. Hartig

Direktør, Strategisk rådgiver og partner

Har arbejdet med Sikkerhedsrådgivning og -løsninger siden 1997 hos KMD, TDC, IBM, Axcess, Ezenta og NetDesign.

Har arbejdet som “Trusted Advisor” indenfor en lang række forskellige sikkerhedsdiscipliner såsom; Risiko- og sikkerhedsstyring, BYOD, SEIM, Virtualisering og sikkerhed, HTTP-sikkerhed, APT, SOC-tilbud, Mobilsikkerhed mv.

Stor erfaring i forretnings- og koncept udvikling hos bl.a. TDC, IBM og Axcess.

Jørgen D. Jepsen

Senior Sikkerhedsrådgiver og partner

Har været IT chef i forsyningssektoren i 12 år, og har arbejdet med OT sikkerhed og risikovurdering af ICS-systemer i de seneste 15 år.

Deltager i en række grupper til fastlæggelse af standarder og guidelines bl.a. DANVA og SESAM, og har uddannelse som CEH (Certified Ethical Hacker) og CISSP-student (Certified Information Systems Security Professional).

Stor erfaring i ledelse, projektstyring og sikkerhedsvurderinger.