Fjernadgang og teknisk support til OT miljø
Hvordan løses dette, og hvad man skal overveje?

Tryk på billedet og få adgang til dette Whitepaper

Mange produktionsvirksomheder er afhængige af support og assistance fra specialiserede leverandører til at vedligeholde og opdatere kritiske dele af udstyr i produktionsmiljøet – såsom PLC’er, HMI, SCADA-applikationer, switches osv.

Dette betyder, at der skal laves en “forbindelse” fra en support tekniker med egen PC til OT-infrastrukturen. Denne artikel diskuterer sikkerhedskontrol og aspekter, der skal overvejes i forskellige scenarier.

Dokumentet indeholder referencer til aspekter og kontroller der bør gennemføres i forhold til div. standarder såsom NIST SP800-53 og IEC62443 3-3.

Den effektive CISO i produktionsvirksomheder
Hvor skal fokus være og hvordan gribes det an?

Tryk på billedet og få adgang til dette Whitepaper

Mange CISO’er og sikkerhedsansvarlige i produktionsvirksomheder får ansvaret for OT-infrastrukturen – sammen med IT- og informationssikerhed.

OT-sikkerhed har flere forskelle fra IT-sikkerhed, som CISO’en skal være opmærksom på, når der skal foretages risikovurderinger og der udarbejdes politikker.

Dette Whitepaper giver gode råd og anbefalinger til CISO’en til, hvordan arbejdet med OT-sikkerheden kan håndteres effektivt.