Kunders, industriers og samfundets bevågenhed om sikkerhedshændelser er stødt stigende. Sikkerhed er kommet på agendaen, men det skal forankres i organisationen. Det er ikke blot et spørgsmål om at have en ”løsning”. Processer og ansvar skal også være på plads – og her kan SecuriOT hjælpe dig.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at holde fokus i den ellers så travle hverdag, hvor andre vigtige opgaver (udover sikkerhed) skal håndteres og prioriteres. Vi tilbyder at tage et medansvar i det løbende arbejde om sikkerhed, som sikrer at du får fremdrift i sikkerhedsarbejdet i din virksomhed.

De primære områder i SecuriOT Årshjulet er:

Løbende sparring med ICS-”Trusted Advisor”

Dedikerede medarbejdere fra SecuriOT vil være din sparringspartner og kontaktperson, som du kan tage fat i, hvis spørgsmål dukker op.

Deltagelse i din virksomheds sikkerhedsprojekter

SecuriOT’s medarbejderne spiller en aktiv rolle i f.eks. udarbejdelse af politikker, processer eller gennemførelse af risikovurderinger og sårbarhedsscanninger.

Kvartalsvis statusmøder og rådgivning om nye trusler

Møder med status på projekter og information om evt. nye sårbarheder eller sikkerhedsmæssige nyheder som er interessante for din virksomhed.

Hvorfor SecuriOT Årshjulet?

  • Du opnår en vished for at sikkerhed kommer på den daglige agenda

  • Sikring af fremdrift i sikkerhedsprojekter

  • Opfyldelse af evt. compliancekrav og forankring af sikkerhedsarbejdet

  • Dedikeret og fokuseret “trusted advisor” fra ICS-/OT-verdenen

Kontakt os

Hvis du har lyst til at høre mere om SecuriOT Årshjulet, så er du velkommen til at kontakte os enten via mail: info@securiot.dk, telefon 617 617 75 eller ved at udfylde formularen her – så kontakter vi dig hurtigst muligt.


    JaNej