Beskyttelse af OT-infrastruktur med TXOne

Angreb imod OT-infrastruktur bliver i større og større grad målrettet. Mange produktionssystemer inkluderer ældre og usupporterede komponenter, der er blevet designet før cybersikkerhed blev en alvorlig bekymring – men med øget digitalisering bliver disse systemer også sårbare over for de digitale trusler, som vi ser i dag.

Oftest er umuligt at installere patches og opdateringer, så derfor er det nødvendigt at arbejde med ”defence-in-depth” koncepterne, hvor flere lag introduceres til at beskytte de mest kritiske OT-enheder.

Det er på dette punkt, at TXOne kommer ind i billedet og tilbyder forskellige ”beskyttende” teknologier i OT-infrastrukturen.

SecuriOT forhandler 3 produktlinier fra TXOne:

StellaOne – Beskyttelse af ”OT-endpoints” – både de der kører nyere Windows OS, men også usupporterede Windows, f.eks. Windows XP Embedded, Windows7, osv. (Hent Whitepaper om StellaOne Protect og StellaOne Enforce ved at udfylde formularen ude til højre)

TXOne Edge IPS/FIRE – Robust hardware til beskyttelse af OT-infrastruktur via Firewalling, Mikrosegmenting, IPS og ”virtual patching” – (Hent Whitepaper om Edge/Fire og Edge/IPS ved at udfylde formularen ude til højre)

Portable Security 3 – Scanning af f.eks. service teknikeres PC’er inden opkobling din OT-infrastruktur. (Hent Whitepaper om Portable Security 3 ved at udfylde formularen ude til højre)

Udfyld nedenstående formular for at få adgang til TXOne Whitepapers


    JaNej

    Hvis du vil vide mere om løsningen og hvordan de forskellige komponenter passer ind, kan du finde yderligere ved at klikke på dette link
    https://www.txone-networks.com/en-global/product_map/index