KUNDEN I FOKUS

SecuriOT hjælper vores kunder med arbejdet og processerne omkring OT Sikkerhed. Sikkerheden i automatiseringssystemer er ofte sat til side med forældede systemer, fejlagtigt forbundne netværk, usikre adgange, ingen eksisterende OT-politikker og -procedurer mv. Vi har viden på alle disse områder og vil være den naturlige partner i OT-sikkerhed.

STANDARDER, COMPLIANCEKRAV OG ANBEFALINGER

Vi arbejder ud fra OT-sikkerhedsanbefalinger fra NIST, ICS-CERT, DHS, osv. og standarder som ISA-62443 og ISO27001. Hver kunde er forskellig og kræver særlige dialoger og tilpasninger. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra Asset Inventory, Risk Assessment, Control Recommendations, Implementation, etc.

SecuriOT er et særskilt selskab, men er en del af NOVOTEK-koncernen, som giver os en unik mulighed for at rådgive jer om sammenhængende løsninger i produktion- og automationssystemer med fokus på koblingen imellem OT og sikkerhed.

Jørgen Hartig

Jørgen E. Hartig

Adm. Direktør. Strategisk rådgiver og partner

Har arbejdet med Sikkerhedsrådgivning og -løsninger siden 1997 hos KMD, TDC, IBM, Axcess, Ezenta og NetDesign.

Har arbejdet som “Trusted Advisor” indenfor en lang række forskellige sikkerhedsdiscipliner såsom; Risiko- og sikkerhedsstyring, BYOD, SEIM, Virtualisering og sikkerhed, HTTP-sikkerhed, APT, SOC-tilbud, Mobilsikkerhed mv.

Stor erfaring i forretnings- og koncept udvikling hos bl.a. TDC, IBM og Axcess.

Startede i SecuriOT i Danmark i maj 2018.

Jørgen Jepsen

Jørgen D. Jepsen

Senior Sikkerhedsrådgiver og partner

Har været IT chef i forsyningssektoren i 12 år, og har arbejdet med OT sikkerhed og risikovurdering af ICS-systemer i de seneste 7 år.

Deltager i en række grupper til fastlæggelse af standarder og guidelines bl.a. DANVA og SESAM, og har uddannelse som CEH (Certified Ethical Hacker) og CISSP-student (Certified Information Systems Security Professional).

Stor erfaring i ledelse, projektstyring og sikkerhedsvurderinger.

Startede i SecuriOT i Danmark i juni 2018.

Aage Wolff-Sneedorff

Aage Wolff-Sneedorff

Sales Manager

Aage har blandt andet 12+ års lang erfaring med løsningssalg og konceptudvikling indenfor  IT og IT-sikkerhed.

Aage har både arbejdet hos SEAS-NVE Holding, HOFOR og IBM. Aage  har med stor succes udviklet nye forretnings- og produktområder og ligeledes haft den direkte kundekontakt med disse løsninger.

Senest har Aage arbejdet som Salgsdirektør, med særligt fokus på cyber-sikkerhedsløsninger til kunderne.

Aage startede i marts 2020.