KUNDEN I FOKUS

SecuriOT hjælper vores kunder med arbejdet og processerne omkring OT Sikkerhed. Sikkerheden i automatiseringssystemer er ofte sat til side med forældede systemer, fejlagtigt forbundne netværk, usikre adgange, ingen eksisterende OT-politikker og -procedurer mv. Vi har viden på alle disse områder og vil være den naturlige partner i OT-sikkerhed.

STANDARDER, COMPLIANCEKRAV OG ANBEFALINGER

Vi arbejder ud fra OT-sikkerhedsanbefalinger fra NIST, ICS-CERT, DHS og standarder som ISA-62443 og ISO27001. Hver kunde er forskellig og kræver særlige dialoger og tilpasninger. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra Asset Inventory, Risk Assessment, Control Recommendations, Teknologi-valg, Implementation, etc.

SecuriOT er et særskilt selskab i NOVOTEK-koncernen, som giver os en unik mulighed for at rådgive jer om sammenhængende løsninger i produktion- og automationssystemer med fokus på koblingen imellem OT og sikkerhed.

Management Team

Jørgen E. Hartig

Adm. Direktør, Strategisk rådgiver og partner

Har arbejdet med Sikkerhedsrådgivning og -løsninger siden 1997 hos KMD, TDC, IBM, Axcess, Ezenta og NetDesign.

Har arbejdet som “Trusted Advisor” indenfor en lang række forskellige sikkerhedsdiscipliner såsom; Risiko- og sikkerhedsstyring, BYOD, SEIM, Virtualisering og sikkerhed, HTTP-sikkerhed, APT, SOC-tilbud, Mobilsikkerhed mv.

Stor erfaring i forretnings- og koncept udvikling hos bl.a. TDC, IBM og Axcess.

Jørgen D. Jepsen

Senior Sikkerhedsrådgiver og partner

Har været IT chef i forsyningssektoren i 12 år, og har arbejdet med OT sikkerhed og risikovurdering af ICS-systemer i de seneste 15 år.

Deltager i en række grupper til fastlæggelse af standarder og guidelines bl.a. DANVA og SESAM, og har uddannelse som CEH (Certified Ethical Hacker) og CISSP-student (Certified Information Systems Security Professional).

Stor erfaring i ledelse, projektstyring og sikkerhedsvurderinger.